Користь і переваги дитячих таборів влітку
Користь і переваги дитячих таборів влітку

Користь і переваги дитячих таборів влітку

Табір – це особливі спогади, досвід, позитивні емоції!

Користь і переваги дитячих таборів влітку

Закінчився навчальний рік і дуже багато дітей залишається без нагляду батьків протягом робочого дня. Не всі батьки мають змогу взяти тривалі відпустки, щоб бути з дитиною. Також не всі мають бабусь та дідусів, з якими діти могли б провести літні канікули. Для того, щоб дитина з користю для власного здоров’я провела літо, їй треба запропонувати веселу та цікаву альтернативу вулиці та телевізору. Саме для такого щороку організовується багато різноманітних літніх таборів. Для роботи в дитячих  таборах підбираються відповідальні та креативні наставники.  Адаптація серед нових людей, подолання труднощів, підготовка до різноманітних конкурсів та випробовувань - це незабутній та більш ніж корисний досвід для вашої дитини. В умовах табору всі перебувають у рівних умовах, а це дає можливість вашій дитині максимально себе проявити.  Це виробляє самостійність та навички життя без постійного контролю батьків.  Дитина з табору  завжди повертається з новими враженнями. А дружба, яка починається в таких місцях, дуже часто залишається на все життя.
Оскільки будь-який табір завжди живе за своїм суворим розпорядком, кожна хвилина часу дитини буде розписана: сон, харчування, зарядка, прибирання, заняття, ігри, дискотеки і т.д. А якщо це, наприклад, повноцінна літня зміна, то 21 день досить для того, щоб виробити хороші звички, які можна буде потім підтримувати вдома. Наприклад, засинати і прокидатися, правильно харчуватися в потрібний час, робити зарядку, займатися спортом та ін.

В таборі немає ні мами, ні бабусі, які зав'яжуть шнурки на черевиках, - усе потрібно робити самому. Прибирання ліжка, прання речей, порядок у шафці - той мінімум навичок самообслуговування, який доведеться освоїти. Отримуючи свободу від батьків на час зміни, діти набувають відповідальності, в тому числі, за свої вчинки і слова.

Розлука з дитиною на час табірної зміни - цілком виправданий захід для батьків, які піклуються про розвиток дитини і його самостійності. Адже діти отримують цікавий і різносторонній відпочинок. Сумніви мам і тат відправляти дітей до літніх таборів розвіюються, коли бачать задоволені обличчя дітей після поїздки. Табір – це особливі спогади, досвід, позитивні емоції!

 

В.о начальника Люботнського міського відділу Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області

Вішинська О.В.

 

Переглядів: 864
Дата публікації: 10:10 17.07.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>