Більше 100 боксерів зійдуться у боях на турнiрі у Люботині
Більше 100 боксерів зійдуться у боях на турнiрі у Люботині

Більше 100 боксерів зійдуться у боях на турнiрі у Люботині

13-14 травня у Люботині відбудеться X ювілейний турнір з боксу, присвячений 72-й річниці Перемоги.

 На рингу зустрінуться більше 100 спортсменів різних вагових категорій із 18 клубів  Херсону, Полтави, Сум та міст Харківської області, в тому числі й Люботина. У змаганнях візьмуть участь боксери усіх вікових категорій — від 10-річних хлопців до досвічених майстрів спорту.

Турнір проводиться за підтримки Люботинської міської ради, Департаменту у справах молоді та спорту ХОДА та Харківської обласної федерації боксу України.

За словами засновника турніру, тренера вищої категорії Володимира Ткаченка, змагання у Люботині традиційно проводяться на честь ветеранів, що буде відображено у програмі турніру. Поєдинкам передуватимуть урочисте відкриття змагань та концерт. Для глядачів та почесних гостей турніру — ветеранів Другої Світової війни — виступатимуть оркестр Валерія Догаєва (Люботин), ансамбль “Однополчани” (Харків) та заслужений артист України Олексій Еткало.

“Цей турнір — наша подяка ветеранам, які були хоробрими та стійкими під час війни. Такі ж якості: хоробрість та стійкість ми виховуємо у наших юних спортсменах, — каже Володимир Ткаченко. — На жаль, ветеранів тієї війни з нами залишається зовсім небагато, але вони кожного року відвідують наш турнір. У цьому році й з Харкова приїдуть”.

Проведення турніру стало можливим завдяки зусиллям міського голови Люботина Леоніда Лазуренко.

“Ми вдячні Леоніду Івановичу за його підтримку турніру. Він роками опікується боксом в Люботині, й на посаді мера не полишає допомагати люботинському спорту, — каже Володимир Ткаченко. — Нам також допомагає протягом багатьох років в  організації, і цього турніру ще один наш земляк, фанат боксу Євген Оберемок”.

На думку тренера, розвиток спортивних клубів і проведення змагань у різних містах України залучає до боксу не тільки глядачів, але й юнаків — майбутніх боксерів, переможців престижних турнірів. Так, у свій час у турнірі в Люботині брали участь майбутні члени збірної України, учасники чемпіонатів світу, спортсмени з Азербайджану, Білорусі, Росії.

Турнір розпочнеться 13 травня о 14:00 з урочистого концерту у Люботинському професійному ліцеї залізничного транспорту (вул. Шевченко, 130). О 15:00 годині відбудеться офіційне відкриття змагань і почнуться попередні бої.

14 травня о 10:00 відбудуться фінальні бої, а згодом — нагородження переможців.

Вхід — вільний.

 

 

Переглядів: 601
Дата публікації: 14:37 12.05.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>