Спортивно – масові заходи присвячені Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні
 Спортивно – масові заходи присвячені Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

Спортивно – масові заходи присвячені Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні

У вихідні і святкові дні (06-09.05.17р.) Комунальний заклад - міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів багато спортивно – масових заходів серед дітей, юнаків, дівчат та дорослих по шахам, пляжному волейболу та стрітболу, які були присвячені Дню пам’яті і примирення та Дню Перемоги над нацизмом у Другій світовій війні.

У шахово – шашковому клубі, де відбувся турнір з шахів серед дітей перемогла Теребун Юля, друге місце у Філатова Дениса, третє посів Маслійов Микола.
Відкриті змагання з пляжного волейболу були дуже масові і яскраві. На наше запрошення приїхали друзі із Харкова, Пісочина, Бермінвод, всього 20 чоловічих команд і чотири жіночих, де у трьох командах були місцеві дівчата і одна збірна команда із місцевої  дівчини і її подруги, яка приїхала у гості. Змагання точилися до пізнього вечора. Серед жіночих команд перемогла команда «Біба і Боба» у складі: Рязанцева Тетяна, Кущ Марія, друге місце здобула команда «Смерека» у складі: Гиренко Любов, Шерстюк Дар’я, третє місце посіла команда «Єдині» у складі: Шипша Кристина, Василенко Олеся, а також хотілося відзначити команду «НВК №2» у складі: Редванська Марина, Ярова Яна, які змагалися на рівних із суперницями, а головне виявили бажання взяти участь у турнірі. У змаганнях з пляжного волейболу серед чоловіків перемогла команда «Сонар» у складі: Іваненко С., Чемерицький О., друге місце здобула команда «100 +» у складі: Пшеничников Д., Рибак В., третє місце посіла команда «БМВ» у складі: Сухоруков П., Кривошликов Б.
Переможці у пляжному волейболі серед  чоловіків і жінок отримали Кубки, грамоти і дипломи, а призери грамоти і дипломи відповідних ступенів від Комунального закладу «Спорт для всіх»
Не менш захоплюючі змагання пройшли у молодших і старших вікових групах із стрітболу (спортивна зала НВК №2), де приймала участь наша молодь (юнаки і дівчата) та наші друзі, гості із ДЮСШ «Пісочин». Серед молодших перемогла команда «Джокери» ДЮСШ Люботин у складі: Кулак Дар’я, Вінникова Аліна, Івахненко Роман, друге місце здобула команда «Елементрікс» ДЮСШ Пісочин у складі: Ольховська Ліза, Київська Ліза, Шилов Сергій, тратє місце посіла команда «Голден Стейт» Дюсш Люботин у складі: Доля Дмитро, Давидов Максим, Яловенко Констянтин. Серед старшої вікової категорії перемогла команда «ДЮСШ Люботин» у складі: Слюсарев Олег, Калачинський Богдан, Воловик Данило, Усатов Микита, друге місце здобула команда «Люботинці» ДЮСШ Люботин у складі: Давиденко Володимир, Миронов Юрій, Гвоздьов Руслан, третє місце посіла команда «Крава Продакшн» ДЮСШ Пісочин у складі: Кравченко Олександр, Олійник Артем, Серебряков Олександр, Кузьменко Владислав.
Серед молодших у  конкурсі  штрафних  кидків переміг Яловенко Констянтин (Люботин), у конкурсі 3-х очкових Шилов Сергій (Пісочин). Серед старших у конкурсі штрафних кидків переміг Калачинський Богдан (Люботин), у конкурсі 3-х очкових  кидків Слюсарев Олег (Люботин). Переможці отримали Кубок і грамоти, а призери грамоти відповідних ступенів від Комунального закладу «Спорт для всіх». Всі із задоволенням поспілкувалися після спортивних змагань та намітили нові цілі, для нових турнірів із стрітболу і баскетболу на наступний період.
Дякуємо наших гостей та місцевих спортсменів за участь у спортивно – масових заходах та бажаємо здоров’я, успіхів у роботі і навчанні!
КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»
Люботинської міської ради
директор Ю.В.Удянський
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 574
Дата публікації: 13:38 11.05.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>