Команда школярів «Еверест» Люботинської ЗОШ №6 на фестивалі "Перлини Слобожанщини: Пархомівка - світові шедеври"
Команда школярів «Еверест» Люботинської ЗОШ №6 на фестивалі \"Перлини Слобожанщини: Пархомівка - світові шедеври\"

Команда школярів «Еверест» Люботинської ЗОШ №6 на фестивалі "Перлини Слобожанщини: Пархомівка - світові шедеври"

Велика подяка Люботинському міському голові Лазуренку Леоніду Івановичу за оперативну допомогу в організації трансферу до місця подій!

30 квітня 2017 при підтримці Благодійного Фонду "Харків з тобою" відбувся  фестиваль "Перлини Слобожанщини: Пархомівка - світові шедеври"Фестиваль  проходив на двох локаціях - Пархомівський історико-художній музей і Краснокутський дендропарк.

      Команда школярів «Еверест» Люботинської ЗОШ№6  е учасниками  освітнього проекту «Відкривай Україну» разом з кураторами Сергєєвою Оксаною Володимирівною та Альбощим Дмитром Олександровичем відвідали цей чудовий фест.

Краснокутськ зустрів команду чудовою погодою, привітною атмосферою, мальовничим дендропарком та позитивним зарядом енергії . Під відкритим небом проходили майстер-класи народної творчості з виготовлення гончарних предметів, дерев'яних іграшок, посуду і вишиванок у виконанні відомих майстрів Краснокутського району та всієї Харківської області. Також школярі мали нагоду зустрітися та потеревенити з командами інших міст Харківщини, поділитися досягненнями та успіхами.

В Пархо́мівському  істо́рико-худо́жньому музе́ї діти мали змогу ознайомитися з роботами видатних художників Казимира Малевича, Пабло Пікассо, Івана АйвазовськогоТараса Шевченка та ін. Відвідали експозицію японського живопису, присвяченої року Японії в Україні, прогулялися Пархомівськими стежками і в чудовому настрої вирушили додому .

Велика подяка  Люботинському міському голові Лазуренку Леоніду Івановичу  за оперативну допомогу в організації трансферу до місця подій!

Куратори проекту «Відкривай Україну» та команда ЗОШ№6  «Еверест»

 

Переглядів: 712
Дата публікації: 15:10 03.05.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>