"Сонячне коло"
\"Сонячне коло\"

"Сонячне коло"

VII щорічний благодійний інтернет-фестиваль дитячої творчості

У травні 2019 року у м.Харкові пройшов VII щорічний благодійний інтернет-фестивалю дитячої творчості "Сонячне коло", фінал якого відбувся 18 травня у Будинку Алчевських! Неймовірно обдаровані діти Харкова та Харківської області ділилися своїми талантами з друзями та гостями "Сонячного кола". Роботи юних художників та художниць, виступи виконавців та сюрпризи від партнерів фестивалю зробили цей весняний день ще теплішим.

Цього року 8 солістів та 4 колективи Люботинської дитячої музичної школи вийшли до фіналу: піаністи Бобров Олександр, Кульмінська Вероніка, Козлова Альона, Альбощий Олексій і Замула Валерія, гітаристка Шевцова Софія, бандуристка Павлік Анастасія, фортепіанні ансамблі «Квінточки» (Еткало Аліна та Кульмінська Валерія) і «Триольки» (Кульмінська Вероніка, Слєпцова Катерина і Насвіт Єлизавета), дует Бутенко Анастасія та Роман Вероніка і  квартет гітаристів у складі Еткало Ярослава, Шевцова Софія, Гончаров Нікіта та Лупирь Андрій. Гостями фестивалю став шумовий ансамбль «Камертошки».

У номінації «Декоративно-прикладне мистецтво» фіналістами стали Замула Валерія і Замула Вікторія, Готвянська Олександра, Бутенко Анна, Еткало Аліна та Левченко Дарія.

Всі фіналісти отримали дипломи та подаруночки, а після концерту всіх дітей чекав «солодкий стіл».

А ще - цього року 7 учасників отримали запрошення до Німеччини на канікули від спонсорів Фестивалю A-Medicus Ambuianter Pflegedienst. Серед  них і двоє люботинців – Альбощий Олексій (викладач Блезінцова В.О.) і Шевцова Софія (викладач Дзюба Н.М.). 

Вітаємо переможців та дякуємо всім організаторам фестивалю! Особлива подяка гостю та спонсору фестивалю фрау Анні Арцт за чудовий сюрприз!

Директор Люботинської ДМШ

Ю.В.Еткало

Альбом: "Сонячне коло"
Альбом: "Сонячне коло"
Альбом: "Сонячне коло"
Альбом: "Сонячне коло"
Альбом: "Сонячне коло"
Переглядів: 791
Дата публікації: 13:55 21.05.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>