Спартакіада області з футзалу
Спартакіада області з футзалу

Спартакіада області з футзалу

серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад!

23 березня 2019 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечив виїзд та харчування збірної команди міста Люботина для участі у зональних змаганнях з футзалу (чоловіки) за програмою обласної Спартакіади з видів спорту серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад (ОТГ), які відбулися у спортивному залі  смт. Шевченкове Шевченківського району. У цей день по Харківській області пройшли зональні змагання у 11 районах і містах. За результатами відбору у тих зонах де було від трьох до шести команд треба було зайняти перше або друге місце, щоб у квітні взяти участь у фіналі Спартакіади (м. Харків).

Нашу групу представляли разом із командою м. Люботин, Шевченківський район, Чугуївський район, Малоданилівська ОТГ. За результатами змагань наші чоловіки проявивши всі свої найкращі спортивні якості, характер і майстерність перемогли у всіх поєдинках, зайнявши перше місце вийшли у фінальну частину, яка пройде у м. Харкові.

Склад команди м. Люботина: Губарєв Андрій, Чернов Дмитро, Шуст Микола, Шевчук Андрій, Сошніков Максим, Пірогов Дмитро (воротар), Рябоконь Олексій, Кулак Олег, Пащенко Артем (тренер), Удянський Ю.В. (представник команди).

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В. Удянський

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 557
Дата публікації: 09:49 25.03.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>