Успішні діти - успішне місто.
Успішні діти - успішне місто.

Успішні діти - успішне місто.

15.03.2019 року відбувся урочистий прийом міським головою Леонідом Лазуренком юних талантів нашого міста: вокалістки Ксенії Бровко і спортсмена Віталія Чудіка.

Ксенія Бровко, учениця Караванської ЗОШ, нещодавно отримала спеціальний приз голови Харківської ОДА Юлії Світличної за участь в обласному конкурсі дитячої творчості «Яскраві діти України». Вона є призером Всеукраїнських конкурсів-фестивалів «ZаГрай», «Барви талантів» (2018 р.), Міжнародного конкурсу «Самоцвіти» (2018 р.); лауреат фестивалю-конкурсу «Вінок Слобожанщини» (2017 р.).
Віталій Чудік – багаторазовий призер Чемпіонату Харківської області з важкої атлетики та переможець 2019 року Чемпіонату Харківської області з важкої атлетики.
Леонід Іванович привітав юних громадян із значними досягненнями та успіхами і підкреслив, що вони є справжньою гордістю всього міста, бо своїм талантом, працелюбністю й наполегливістю заслуговують на нашу щиру повагу. Також зазначив, що одним із пріоритетних завдань міської влади є створення найкращих умов для розвитку творчих здібностей дітей та молоді. І в цьому напрямку вже є вагомі здобутки: на днях завершується ремонт міського Будинку культури, на черзі – ремонт Будинку дитячої та юнацької творчості і спорудження фізкультурно-оздоровчого комплексу. 
Слова подяки за відповідальну працю у вихованні яскравих талантів Леонід Іванович висловив педагогу Ксенії Ользі Петрівні Харченко та тренеру Віталія – майстру спорту України Олександру Кибальнику. 
У ході зустрічі міський голова вручив Віталію і Ксенії грамоти за значні особисті досягнення та популяризацію рідного міста далеко за його межами і побажав їм нових творчих випробувань і здолання високих вершин.
В урочистому заході взяли участь заступник міського голови Вячеслав Рубан, радник міського голови Лідія Куденко та начальник відділу у справах молоді та спорту Світлана Лазоренко.
 
радник міського голови Лідія Куденко
Альбом: Успішні діти - успішне місто.
Альбом: Успішні діти - успішне місто.
Альбом: Успішні діти - успішне місто.
Переглядів: 534
Дата публікації: 08:53 17.03.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>