Фестиваль «Лідер року-2019»
Фестиваль «Лідер року-2019»

Фестиваль «Лідер року-2019»

01 березня 2019 року у приміщенні Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту відбувся міський фестиваль «Лідер року-2019».

Кожен із учасників фестивалю представляв учнівське самоврядування своєї школи. Захід відвідали шановні гості: Рубан Вячеслав Валерійович – заступник міського голови з питань діяльності виконавчих органів влади, Куденко Лідія Василівна – радник міського голови, депутат Люботинської міської ради, Стрілець Валерій Васильович – начальник відділу освіти Люботинської міської ради, Лазоренко Світлана Іванівна – начальник відділу у справах молоді та спорту та Жмайлова Тетяна В’ячеславівна – директор Люботинського міського центру соціальних служб для сім’ї, дітей та молоді. Оцінювало конкурси журі: Рубан Вячеслав Валерійович, Куденко Лідія Василівна, Лазоренко Світлана Іванівна, Гела Людмила Андріївна, Жмайлова Тетяна Вячеславівна.
Іващенко Олена представляла Люботинську гімназію № 1, Григорян  Артур – Люботинський навчально-виховний комплекс № 2, Тітарева Олена – Люботинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 3, Оніщенко  Крістіна – Люботинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 4,  Мірошник Дарина – Люботинську загальноосвітню школу І-ІІІ ступенів № 5 та  Азаренко Єлизавета  - Караванську загальноосвітню школу.
Фестиваль складався з  4 конкурсів: «Ми про лідера» -  це конкурс, в якому команди повинні були креативно представити свого лідера; «Лідерство у дії» - конкурсанти презентували відеоролики, в яких висвітлювали роботу самоврядування своєї школи; «Лідерська позиція» -  це конкурс-імпровізація, у якому учасники повинні змоделювати вирішення запропонованої їм ситуації та «Лідерство як талант», де лідери розповідали про свої захоплення та показували таланти.
За кожний конкурс учасники отримували максимум 5 балів.
За підсумками підрахунку балів Лідером року-2019 стала Іващенко Олена – учениця 10 класу Люботинської гімназій № 1. Усі інші учасники стали номінантами: Азаренко Єлизавета – креативний лідер, Григорян Артур – амбітний лідер, Мірошник Дарина – артистичний лідер, Тітарева Олена – творчий лідер, Оніщенко Крістіна – талановитий лідер.
Усі лідери показали себе з найкращого боку, виступи були яскраві та незабутні. Кожному з учасників було вручено грамоту та пам’ятні подарунки.
Отже, лідер – це криголам, що прокладає шлях у кризі, той, хто тягне за собою караван суден, це дослідник, що відкриває нові території. Лідер – це той, хто іде вперед і веде за собою інших. Лідери самоврядування закладів загальної середньої освіти довели, що саме такими вони і є!
Переглядів: 569
Дата публікації: 11:47 07.03.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>