Профілактичний тренінг
Профілактичний тренінг

Профілактичний тренінг

«Торгівля людьми – сучасне рабство»

Серед найголовніших порушень прав людини в сучасному світі є торгівля людьми. Складна економічна ситуація в Україні, високий рівень безробіття, збройний конфлікт на сході України є основними умовами, що сприяють цьому явищу.У 2018 році Міжнародна організація з міграції (МОМ) в Україні виявила та надала допомогу 1265 особам, постраждалим від торгівлі людьми, зокрема від трудової, сексуальної та інших фори експлуатації. Починаючи з 1991 року понад 230 000 українців постраждали від торгівлі людьми починаючи (за оцінками (МОМ).

Проблема торгівлі людьми є дуже гострою, велика кількість громадян сподівається знайти кращого життя за межами нашої країни, але багато з них потрапляють до рук шахраїв. 27 лютого 2019 року спеціалістами Люботинського МЦ СССДМ було проведено профілактичний тренінг «Торгівля людьми – сучасне рабство» для учнів 9-х класів Люботинської гімназії № 1.Під час заходу учні ознайомилися з поняттям, предметом та етапами торгівлі людьми; з’ясували що таке експлуатація і які форми експлуатації існують. Учням було надано чіткі інструкції щодо дій перед поїздкою за кордон. Важливість, трагізм і небезпеку цієї проблеми було підкреслено під час перегляду відеороликів «Торгівля людьми поруч» та  «Дві дівчинки».

Сподіваємось, що проведення профілактичних заходів та поінформованість зможе зберегти молодь та підлітків від потрапляння в ситуацію торгівлю людьми.

 

 

Психолог  ЛМЦСССДМ

Халецька В.М.

Альбом: Профілактичний тренінг «Торгівля людьми – сучасне рабство»
Альбом: Профілактичний тренінг «Торгівля людьми – сучасне рабство»
Альбом: Профілактичний тренінг «Торгівля людьми – сучасне рабство»
Переглядів: 495
Дата публікації: 13:36 01.03.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>