УВАГА !!УВАГА!!! З КВІТНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЗОВ ГРОМАДЯН
УВАГА !!УВАГА!!! З КВІТНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЗОВ ГРОМАДЯН

УВАГА !!УВАГА!!! З КВІТНЯ РОЗПОЧИНАЄТЬСЯ ПРИЗОВ ГРОМАДЯН

НА СТРОКОВУ ВІЙСЬКОВУ СЛУЖБУ

НАГАДУЄМО: Згідно з чинним законодавством, призовники, які отримали повістку зобов’язані прибути до призовної дільниці в термін, зазначений у повістці. Неотримання повістки, з будь-яких причин, не є підставою для ігнорування призову.!! Якщо, з будь яких причин повістка не надійшла, призовник ЗОБОВЯЗАНИЙ прибути до військового комісаріату в 10-ти денний термін після оголошення Указу Президента про призов.
Ухилення від призову на строкову військову службу тягне за собою кримінальну відповідальність за ст. 335 ККУ (обмеження волі терміном до трьох років).
Сьогодні більшість юнаків, коли чують про строкову службу в армії, бояться того, що їм доведеться бути на лінії фронту. Відповідно до п. 7, пп. 8 рішення Ради національної безпеки і оборони України від 28 серпня 2014 року «Про невідкладні заходи щодо захисту України та зміцнення її обороноздатності», уведеного в дію Указом Президента України від 24 вересня 2014 року № 744 військовослужбовці строкової військової служби до виконання бойових завдань в зону операції Об`єднаних сил не направлятимуться.  Громадяни призовного віку запрошуються до Харківського ОРВК для проходження медичної комісії за адресою: м. Харків, проспект Московський, 96 а.
Начальник ВОС
А. ЗАХАРЕНКО
Переглядів: 410
Дата публікації: 09:16 01.03.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>