Доступні ліки
Доступні ліки

Доступні ліки

З квітня 2017 року розпочалася Урядова програма «Доступні ліки».

 Програма поширюється на ліки від серцево-судинних захворювань, діабету ІІ типу та бронхіальної астми. Ліки можна отримати в аптечних закладах м. Люботин: ТОВ «Парацельс – 2002», аптечний пункт №3 аптеки №1, розташований за адресою: м. Люботин, вул.. Джерелянська, 19; ВКП «ДЮЗ»,  розташований за адресою: м. Люботин, вул. Шевченко, 100; вул. Радянська (Слобожанська), 6; ТОВ «Фенікс-Фарм», розташований за адресою вул. Шевченко, 98; вул.. Радянська (Слобожанська), 9/2.

  Ліки від вищеперелічених захворювань отримуються безкоштовно або з незначною доплатою лише за рецептом лікаря. Для цього потрібно звернутися до сімейного лікаря, лікаря – терапевта або лікаря – невропатолога та отримати правильно виписаний рецепт та завітати до аптечного закладу з позначкою «Доступні ліки».

 Аптечним закладам вартість ліків компенсує держава. Безкоштовно надаються ліки – учасники програми за найнижчою ціною. Вартість препарату із середнього цінового діапазону держава компенсує частково, його можна придбати з незначною доплатою. Вартість ліків, які не беруть участь в програмі, не компенсується.

  Повний перелік ліків, що входять до Урядової програми «Доступні ліки» можна дізнатися в аптекаря або на сайті Міністерства охорони здоров’я: http://www.moz.gov.ua («Реєстр лікарських засобів, вартість яких підлягає відшкодуванню»).

Приєднані документи:

vityag
Переглядів: 496
Дата публікації: 11:20 13.04.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>