Пенсійний фонд повідомляє.
Пенсійний фонд повідомляє.

Пенсійний фонд повідомляє.

Для розрахунку страхового стажу при призначенні (перерахунку) пенсій, інших соціальних виплат враховується інформація з Реєстру застрахованих осіб Державного реєстру загальнообовязкового державного соціального страхування. Відомості до Реєстру застрахованих осіб вносяться на підставі звітності, яку страхувальники щомісячно повинні надавати до органів державної фіскальної служби за місцем реєстрації.

     Станом на  15.01.2019 року звіти по 24 роботодавцям не виправлені і знаходяться в стані «помилка завантаження». Отже, інформація по 159 особам відсутня в Реєстрі застрахованих осіб  і не буде врахована за відповідні періоди при розрахунку пенсій.

     Найбільша кількість застрахованих осіб по яких відсутня інформація у наступних страхувальників: Південноміська виборча комісія Харківського району (82 особи) Тернівська сільська рада (25 осіб), ФОП Бець Михайло Олексійович (4 особи), ТОВ "ТД" НАФТА-ОПТ"(3 особи), ФОП Савостьянов Владислав Віталійович (4 особи), ГТ «ОКОЛИЦЯ»(4 особи), ПАТ «Утківське відгодівельне господарство» (11 осіб).

Шановні наймані працівники!  З наявною інформацією в Реєстрі застрахованих осіб про страховий стаж, нараховану заробітну плату та сплачені страхові внески можна ознайомитись на Веб-порталі електронних послуг Пенсійного фонду України. Для реєстрації необхідно звернутись до будь якого управління Пенсійного фонду України та оформити заяву, або при наявності електронного цифрового підпису самостійно зареєструватись для перегляду даних .

 

 

 

Переглядів: 469
Дата публікації: 15:21 17.01.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>