ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!
ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!

ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!

Дитяча філармонія – спільний проект благодійного фонду «Харківські асамблеї» та Обласного навчально-методичного центру підвищення кваліфікації працівників культосвітніх закладів, що був започаткований в 2013 році, прийшовся до вподоби широкому загалу творчих особистостей, підтвердивши свою життєздатність.

   Цей дитячий проект, на думку організаторів, націлений на реалізацію творчого потенціалу обдарованих дітей шляхом залучення їх до концертної діяльності. Концерти за участю кращих учнів мистецьких шкіл Харківської області та м. Харкова, дають змогу представити талановитих вихованців широкому загалу та сприяють надбанню ними виконавського досвіду.

Так, 29 грудня 2018 року у великій залі Харківського національного університету мистецтв імені І.П. Котляревського відбувся концерт «Новорічний саундтрек», де звучала музика, пісні та художнє слово.

Приємно зазначити, що до участі в концерті з усіх мистецьких шкіл Харкова та області було відібрано 15 номерів, серед яких два номери у виконанні учнів Люботинської дитячої музичної школи - бандуристки Слєпцової Катерини (викладач Івахненко В.Я.) та вокального ансамблю «Родзиночка» у складі: Федін Роман, Поставнича Наталія, Дуднік Алевтина, Титаренко Наталія, Лубенська Ніколь, Кузьміна Вероніка, Балакірєва Дарья, Бридня Катерина та Щокіна Марія (викладач Колесник О.І., концертмейстер Луцюк І.В.).

   За оцінкою фахівців багато виступів у концертах Дитячої філармонії заслуговує на високу оцінку і практично сягає рівня дорослих виконавців. Їх успіхи переконують, що харківські мистецькі традиції розвиватимуться й надалі, а імена нині юних музикантів згодом стануть відомі далеко за межами Харківщини. Тож гідна оцінка творчих досягнень учнів, щира підтримка, схвалення, надзвичайно важливі на початковому етапі, саме це, зазвичай, виводить їх на широкий творчий шлях.

Директор ДМШ

Ю.В.Еткало

Альбом: ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!
Альбом: ДИТЯЧА ФІЛАРМОНІЯ ВІТАЄ З НОВИМ РОКОМ!
Переглядів: 481
Дата публікації: 14:08 03.01.2019
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>