З Днем Гідності і Свободи
З Днем Гідності і Свободи

З Днем Гідності і Свободи

21 листопада Україна відзначає День Гідності і Свободи

21 листопада 2013 року – день, який  став стартом для формування нової української історії, який перевернув свідомість українського народу та продемонстрував усьому світу  здатність українців  об’єднатись задля збереження  єдиної, соборної  і незалежної  України.
     У цей день ми молимося за тих, хто нині захищає нашу свободу та незалежність, тримаючи оборону на сході України; пишаємося волонтерами та добровольцями , які  згуртувались для  підтримки наших воїнів; дякуємо за мужність, патріотизм, витримку і терпіння усім, хто виступив на захист демократичних цінностей, відстоював національні інтереси і європейський вибір нашої держави.  
      У цей день ми вклоняємося перед тими, хто віддав своє життя за свободу рідної землі, хто пішов у вічність, відстоюючи свою свободу, державність і людську гідність !
 
    Війна принесла на Україну велике горе, але заодно і об’єднала та згуртувала людей, небайдужих за долю  своєї  Батьківщини.
       Тож  бажаю усім нам непохитної віри в щасливе майбутнє, впевненості у завтрашньому  дні та  найшвидшому  відновленню  миру  в Україні!  
 
 
З повагою 
Міський голова   Л.І.Лазуренко
Переглядів: 501
Дата публікації: 09:06 20.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>