Люботин спортивний
Люботин спортивний

Люботин спортивний

16 листопада 2018 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечив виїзд та участь збірної команди міста Люботина серед фізкультурних працівників (Дзюбенко О., Кіпрік О., Маслов А., Бондаренко М., Загнойко Р., Потьомкіна Л., Казакова К., представник - Удянський Ю.) у фінальних змаганнях XXVII обласної Спартакіади з масових видів спорту серед районів області, міст обласного значення, які відбулися у спортивних залах і стадіоні Університета Повітряних Сил ім. Івана Кожедуба.

Від кожного району і міста брали участь 7 спортсменів і 1 представник, обов’язково повинна бути 1 жінка. Всього 5 видів змагань: легкоатлетична естафета – 4 учасника, перетягування канату – 5 учасників, армспорт – 1 учасник, настільний теніс – 1 учасник (жінка), міні-футбол – 5 учасників, які могли бути заявлені у різних видах програми, а представник міг замінити у випадку травми. Допускалися вчителі фізкультури, директори ДЮСШ, працівники відділів, секторів з питань фізичної культури та спорту, інструктори підприємств, сільських, селищних рад, тренери, працівники районних та міських центрів «Спорт для всіх».

Нажаль по різним причинам не змогли взяти участь зразу троє чоловіків, вчитель фізичного виховання Гімназії №1, та тренер і директор ДЮСШ, які суттєво могли допомогти, особливо у футболі і естафетах. Але незважаючи на всі проблеми, яких немає у районів за кількісним складом, наші вчителі великі молодці, здобули сьоме загальнокомандне місце. VI місце у настільному тенісі (Казакова Катерина – вчитель ЗОШ №4), IV місце у армспорті (Дзюбенко Олексій – вчитель ЗОШ №3) та у самому силовому, важкому виді змагань -  I місце у перетягуванні канату ( Загнойко Роман – вчитель НВК №2, Кіпрік Олександр – вчитель ЗОШ №3, Маслов Андрій – тренер ДЮСШ, Дзюбенко Олексій – вчитель ЗОШ №3, Бондаренко Максим – вчитель Караванської ЗОШ).

Дякуємо учасникам обласної Спартакіади та бажаємо і надалі бути прикладом для наших учнів шкіл та їх батьків у пропаганді здорового способу життя, залучення якомога більше дітей до занять різними видами масового спорту!

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В. Удянський

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 828
Дата публікації: 15:10 19.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>