Обласний семінар з керівниками структурних підрозділів
Обласний семінар з керівниками структурних підрозділів

Обласний семінар з керівниками структурних підрозділів

14 – 15 листопада 2018 року у нашому місті проходив обласний семінар з керівниками структурних підрозділів з питань фізичної культури і спорту, молоді та спорту районних державних адміністрацій, міських рад міст обласного значення, об`єднаних територіальних громад. Захід було організовано на базі гуртожитку Харківського центру професійної освіти.

На порядку денному семінару розглядалися питання:

Виконання соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив, здорового способу життя в Харківській області на період 2014 – 2018 роки.

Організація проведення та попередні підсумки обласної Спартакіади з видів спорту на Кубок голови обласної державної адміністрації 2018 року. Проект календарного плану на 2019 рік.

Організація проведення  обласної Спартакіади з масових видів спорту на Кубок голови обласної державної адміністрації за 2018 рік.

Розгляд проекту обласної соціальної програми розвитку фізичної культури і спорту, молодіжних ініціатив, здорового способу життя у Харківській області на період 2019 – 2023 роки.

Формування річного статистичного звіту за 2018 р. за формою №2-ФК «Звіт з фізичної культури та спорту».

Також представники районів та міст області ділилися кращими практиками організації роботи галузі фізична культура та спорт:

Організація роботи з розвитку фізичної культури і спорту у селищній Роганській об`єднаній громаді.

Досвід роботи Чугуївської міської ради щодо організації фізкультурно-оздоровчої, спортивної роботи з населенням за місцем проживання.

Організація спортивно – масової, оздоровчої роботи серед дорослого населення у м. Люботині.

Організація масової, фізкультурно – оздоровчої роботи, здача тестів фізичного оцінювання серед учнівської та студентської молоді у Красноградському районі.

Робота Лозівської міської ради щодо реконструкції, капітальному ремонту, новому будівництву спортивних споруд. 

За підсумками заходу представниками районів були надані пропозиції до Управління у справах молоді та спорту ХОДА щодо змін в організації обласних Спартакіад з видів спорту та масового спорту у частині суддівства, пріоритетних видів спорту та  формування груп  у 2019 році. Захід пройшов у діловій та комфортній атмосфері, яка спонукала до покращення спортивних результатів у подальшому.   

Висловлюємо подяку  директору Регіональної філії «Південна залізниця», депутату обласної ради  Уманцю Миколі Григоровичу за підтримку в організації заходу на базі закладу, який підпорядкований Південній залізниці. Розвитку галузі фізичної культури та спорту приділяється велика увага у керівництвом Харківської області, особисто Світличною Юліє Олександрівною і також нашим міським головою Лазуренко Леонідом Івановичем, які розуміють, що вкладаючи ресурси у спорт ми в майбутньому будемо мати здорову націю.

Начальник відділу

у справах молоді та спорту

С. Лазоренко 

Альбом: Обласний семінар з керівниками структурних підрозділів
Альбом: Обласний семінар з керівниками структурних підрозділів
Альбом: Обласний семінар з керівниками структурних підрозділів
Переглядів: 457
Дата публікації: 13:54 16.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>