16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку
16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

16 листопада – День працівників радіо, телебачення та зв’язку

Щорічно 16 листопада в Україні відзначають професійне свято – День працівників радіо, телебачення та зв’язку. Завдяки сучасним засобам зв’язку та тим, хто забезпечує їх безперервну роботу, формується інформаційне суспільство.

За І півріччі 2018 року обсяг реалізованих послуг рухомого (мобільного) зв’язку складав 1170,5 млн.грн; інтернет-послуг – 192,2 млн.грн; послуг фіксованого телефонного зв’язку – 173,1 млн.грн; послуг кабельного телебачення – 9,4 млн.грн.
На 1 липня 2018 року кількість абонентів рухомого (мобільного) зв’язку в області становила близько 4,1 млн.; абонентів Інтернет – майже 1,5 млн.; абонентів фіксованого телефонного зв’язку (фіксовані телефонні лінії) – 451,7 тис.; абонентів кабельного телебачення – 26,3 тис.
За даними вибіркового опитування домогосподарств у 2017 році доступ до послуг Інтернету вдома мали 60,8% опитаних домогосподарств області.
У січні–вересні 2018 року середньооблікова кількість штатних працівників у сфері інформації та телекомунікацій по області складала 8208 осіб, що на 14,8% більше, ніж у січні–вересні 2017 року; середньомісячна заробітна плата штатного працівника галузі за цей період становила 14307 грн.
Це свято об’єднує людей різних професій: журналістів, редакторів, видавців, режисерів, операторів – всіх тих, чия праця забезпечує одне з основних прав громадян – право свободи слова та об’єктивність у висвітленні подій. Бажаємо працівникам радіо, телебачення та зв’язку задавати повістку дня і бути на хвилі успіху!
 
 
Заступник начальника
Головного управління статистики
у Харківській області                                                                І.Г.Наумов
Переглядів: 408
Дата публікації: 15:53 14.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>