У місті проводяться роботи на соціально-значущих об’єктах
 У місті проводяться роботи на соціально-значущих об’єктах

У місті проводяться роботи на соціально-значущих об’єктах

Міський голова Леонід Лазуренко і депутат обласної ради, начальник регіональної філії «Південна залізниця» Микола Уманець проінспектували якість проведення робіт на соціально-значущих об’єктах: реконструкція водонапірного колектору в межах вул. Курортна-вул. Шевченка та капітальний ремонт міського Будинку культури.

Разом із викладачами ХНУМГ ім. О.М. Бекетова – к.т.н., Заслуженим будівельником України Супруном О.Ю., к.т.н. Золотовою Н.М. та архітектором Котелевець А.Л. обговорили організаційно-технічні та організаційно-технологічні консультативні рекомендації при розробці і практичному виконанні проектних рішень при реконструкції будівлі Будинку культури.

Роботи продовжуються згідно графіка. 

Значимість для міста цих двох об’єктів важко оцінити, бо і покращення водопостачання в місті, і роботу осередку культури – Будинку культури, мешканці очікують не одне десятиліття. 

Зараз вже прокладено водомагістраль протяжністю 2 км 200 м у межах вул. Курортна-вул. Шевченка, вартість якої складає 4 554 809 грн. 

Щодо діяльності Будинку культури, то в центрі особливої уваги міської влади знаходяться питання духовного, освітнього і фізичного розвитку наших дітей, найбільш привілейованої категорії мешканців міста. Тільки у Будинку дитячої та юнацької творчості таких талантів навчається 963 дітей, і тепер у них буде можливість виступати на великій сцені і радувати нас своїми яскравими талантами; також це дасть можливість більш якісно готувати вихованців до обласних та всеукраїнських заходів.

Переглядів: 449
Дата публікації: 13:59 12.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>