Продовжуємо встановлювати ліхтарі зі світлодіодними лампами у нашому місті
Продовжуємо встановлювати ліхтарі зі світлодіодними лампами у нашому місті

Продовжуємо встановлювати ліхтарі зі світлодіодними лампами у нашому місті

У місті Люботині комплексно і планомірно проводяться роботи із освітлення вулиць, адже одним із важливих завдань міської влади є досягнення оптимального освітлення вулиць, створення умов для безпечного руху транспорту та пішоходів, економії електроенергії, забезпечення належного технічного стану мереж зовнішнього освітлення.

І зараз проходить встановлення сучасних і економічних LED-світильників у найвіддаленіших районах міста – Гиївці, Водяному та частково по Старому Люботину. Зовнішнє освітлення з’явилося на  вулицях, де його раніше ніколи й не було.

На сьогодні там встановлено 92 світильника із світлодіодними лампами, які управляються автоматично за допомогою сутінкового реле.

У попередні роки за рахунок коштів обласного бюджету було проведено реконструкцію системи вуличного освітлення усіх центральних вулиць міста: збудовано 22 мережі зовнішнього освітлення на суму 1 911 000 грн., завершено недобудовану Старо-Люботинську лінію вуличного освітлення вартістю 457 200 грн. та встановлено  на вулицях міста додатково 900 одиниць енергозберігаючих світильників.

 Найближчим часом заплановано закінчення робіт у напрямку  Водяного й Гиївки та встановлення світильників у районі Старого Люботина. Цього року за рахунок міського бюджету встановлено 460 штук світильників на загальну вартість 1 342 410 грн.

Системна робота міської влади у цьому напрямку продовжується.

 

 

Радник міського голови Лідія Куденко

Переглядів: 391
Дата публікації: 16:31 07.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>