Люботин спортивний
Люботин спортивний

Люботин спортивний

27жовтня 2018 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечив виїзд та участь збірних команд міста Люботина у фінальних змаганнях

за програмою обласної Спартакіади з шахів і тенісу настільного  серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад, які відбулися у спортивному залі ХНУ ім.. В.Н. Каразіна та шахово – шашковому клубі «Вундеркінд» (м. Харків).

У настільному тенісі від кожного району і міста приймали участь 2 чоловіка і 1 жінка, а у фіналі з шахів 2 чоловіка, 1 жінка і 1 юнак не старше 15 років. Із-за зайнятості  деяких наших провідних майстрів ракетки і шахів,  ми не змогли виставити оптимальний склад, та все одно, ті хто поїхав у вихідний день захищати честь міста виступили достойно і боролися до останнього туру із дуже потужними командами районів, за що ми їм дякуємо. За результатами змагань з настільного тенісу ми посіли десяту сходинку (Мельник Максим, Ювченко Микола, Казакова Катерина- в індивідуальному сьоме), а у змаганнях з шахів восьме місце (Андріанов Михайло, Бардадимов Роман, Бутівченко Анна, Орлов Михайло-юнак).

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В. Удянський

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 565
Дата публікації: 08:50 01.11.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>