Увага! Розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин!
Увага! Розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин!

Увага! Розпочинається осіння кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин!

Люботинський міський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області інформує, що відповідно до розпорядження Головного державного ветеринарного інспектора України від 03 вересня 2018 року № 100 щодо проведення осінньої кампанії з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин в Україні, виконання плану протиепізоотичних заходів з профілактики основних інфекційних і паразитарних хвороб тварин на 2018 рік та враховуючи складну епізоотичну ситуацію зі сказу тварин з середини жовтня поточного року на території Харківської області розпочнеться кампанія з пероральної імунізації диких м’ясоїдних тварин проти сказу.

Наголошуємо, що приманка є безпечною для людей і тварин. Вона має вигляд невеликих брикетів розміром із сірникову коробку з запахом м’ясокісткового борошна, всередині містить желеподібну капсулу з вакциною проти сказу.

Дані заходи мають забезпечити створення благополучного середовища щодо захворювання на сказ серед диких тварин, які є основними розповсюджувачами збудника сказу.

Держпродспоживслужба звертається до жителів з проханням: уразі виявлення приманок не беріть їх руками і не переміщуйте з місць розкладання. 

 

 

 

Начальник Люботинського                                                                            міського відділу Головного управління                                          Держпродспоживслужби                                                                                                    в Харківській області                                                                        Ільченко О.С.

Переглядів: 438
Дата публікації: 13:20 24.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>