Спортивно – масові змагання
Спортивно – масові  змагання

Спортивно – масові змагання

з тенісу настільного серед збірних команд загальноосвітніх закладів міста, присвячені Дню захисника України

19 жовтня 2018 року  Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення  «Спорт для всіх»  Люботинської міської ради  провів  міські спортивно – масові  змагання з тенісу настільного серед збірних команд  загальноосвітніх закладів міста присвячені Дню захисника України (1 юнак, 1 дівчина), які відбулися у спортивному залі НВК №2. У залікову таблицю рахувалася сума  виступів двох учасників.

Це був ще й відбір кращих дітей, які будуть захищати спортивну честь міста на обласних змаганнях серед навчальних закладів, які відбудуться на наступному тижні. Хотілося сказати, що з кожним разом підвищується майстерність і суперництво наших школярів, завдяки якісним тенісним столам, які придбало місто та дало можливість молоді більше часу приділяти тренуванням цій популярній грі.

За результатами командних змагань I місце, а з ним і Кубок виграла команда ЗОШ №3 у складі: Книш Даніл, Лебедєва Анна, II місце у команди ЗОШ №5, у складі: Головащенко Артем, Жупанас Маргарита, III місце посіла команда НВК №2 у складі: Брехов Дмитро, Бутенко Анастасія.

Всі призери були відмічені індивідуальними грамотами відповідних ступенів і Кубком переможця від КЗ «Спорт для всіх» та командними грамотами від відділу освіти Люботинської міської ради (Бабенко Т.О.)

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 506
Дата публікації: 15:43 19.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>