Відділ освіти інформує
Відділ освіти інформує

Відділ освіти інформує

Що очікувати у ЗНО-2019

Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти,
61022, м.Харків, майдан Свободи, 6, оф. 463,
т. (057) 705 07 37, office@zno-kharkiv.org.ua
Що очікувати у ЗНО-2019
Термін проведення:20травня – 13 червня 2019 року.
 
Кількість предметів: кожен зареєстрований учасник ЗНО має право скласти тести не більш як із чотирьох навчальних предметів із переліку: українська мова і література, історія України, математика, біологія, географія, фізика, хімія, англійська мова, іспанська мова, німецька мова, французька мова.
 
Змістсертифікаційних робіт відповідатиме програмам ЗНО, затвердженим наказом Міністерства освіти і науки України від 03 лютого 2016 року № 77 «Про затвердження програм зовнішнього незалежного оцінюванню для осіб, які бажають здобувати вищу освіту на основі повної загальної середньої освіти» (ці ж програми були чинними під час розроблення тестових завдань 2018 року).
 
ЗНО=ДПА
для учнів закладів загальної середньої освіти, які в 2019 здобувають повну загальну середню освіту, результати ЗНО з трьох предметів зараховуються як результати ДПА:
Українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, власного висловлення на дискусійну тему).
Математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття).
Один з навчальних предметів (за вибором випускника):біологія, географія, фізика, хімія, іноземні мови.
для учнів (слухачів, студентів) закладів професійної (професійно-технічної), вищої освіти, які у 2019 році завершують здобуття повної загальної середньої освіти, результати ЗНО з двох предметів зараховуються як результати ДПА:
Українська мова і література (результат виконання завдань з української мови, у тому числі, власного висловлення на дискусійну тему);
2. Математика або історія України (період ХХ – початок ХХІ століття) на вибір учня (слухача, студента).
 
Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти звертає увагу всіх, хто планує у 2019 році реєструватися для участі у ЗНО, необхідно завчасно потурбуватися про  отримання паспорта.Реєстрація на ЗНОздійснюється за наявності паспорта.
 
Для забезпечення оперативного ознайомлення з актуальними новинами стосовно ЗНО-2019 створено безкоштовний мобільний додаток “Харківський РЦОЯО”. Завантажити офіційний мобільний додаток сайту “Харківський РЦОЯО” можна у PlayMarket.
 
Більше інформації: Український центр оцінювання якості освіти:www. testportal.gov.ua, Харківський регіональний центр оцінювання якості освіти: www.zno-kharkiv.org.ua
Директор – Сидоренко Олександр Леонідович, доктор соціологічних наук,професор, член-кореспондент НАПН України. 
Додаткова  інформація з питань ЗНО: Якушева Олена Сергіївна, спеціаліст по зв’язкам з громадськістю (057) 705 07 37, 097 83 23 496
Переглядів: 646
Дата публікації: 16:11 17.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>