Інструментальне розмаїття
Інструментальне розмаїття

Інструментальне розмаїття

Традиційно Харківською обласною філармонією проводиться цикл абонементних концертів для шкіл естетичного виховання м. Харкова та Харківської області.

Учні та їх батьки, а також викладачі знайомляться з популярними творами відомих композиторів у виконанні провідних артистів філармонії.
Так, 14 жовтня відбувся концерт «Інструментальне розмаїття» на якому прозвучали яскраві твори різних епох. Глядачі дізнались історії створення музичних інструментів та послухали  звучання старовинного клавесину, скрипки, баяну, гітари. На сцену вийшов інструментальний ансамбль «Три плюс два», керівником якого є профессор кафедри народних інструментів Харківського університету мистецтв ім. І.П.Котляревського Ігор Снєдков.
Подарував свою творчість глядачам і художній керівник проекту – заслужений артист України, піаніст та композитор Володимир Соляніков. Приємно, що для участі у цьому концерті запросили і учнів Люботинської дитячої музичної школи.
Тож, відкривав концерт Зведений ансамбль бандуристів у складі: Еткало Аліна,  Аршава Олена, Кульмінська Вероніка, Слєпцова Катерина, Ключка Мирослава, Кульмінська Валерія, Кузнєцова Анжеліка, Титаренко Наталія, Полюхович Єлизавета, Репецька Єлизавета, Найпак Катерина, та  Слєпцова Олеся.  Керівник ансамблю - Івахненко Вікторія Яківна.
Переповнений зал тепло зустрів наших юних музикантів і привітав довгими та бурхливими оплесками.
Дякуємо організаторам концерту за надану можливість виступити на професійній сцені,  а викладачеві та учням за активну творчу роботу і якісну підготовку виступу.  
Директор ДМШ
Ю.В.Еткало
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 517
Дата публікації: 13:51 17.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>