14 жовтня - День захисника України
14 жовтня - День захисника України

14 жовтня - День захисника України

Прийміть найщиріші вітання!

Шановні воїни, ветерани війни і Збройних Сил!
Шановні люботинці!
 

      Прийміть найщиріші вітання  із Днем захисника України — святом, яке увібрало в себе багаті і славні ратні традиції, уособлює мужність і героїзм оборонців та визволителів рідної землі на всіх етапах її історії. 
       Цього дня ми знову повертаємося пам’яттю і серцем до грізних і незабутніх сторінок минулого, щоб ще раз осягнути, кому зобов’язані мирним небом над головою, можливістю жити і ростити дітей та онуків. Подвиг захисників Вітчизни — це та велична правда історії, яку не спотворити і не перекреслити.  Це - постійна школа виховання молоді, яка обирає за професію військову справу і служить збереженню миру у своїй країні та далеко поза її кордонами. Це - взірець реального, дієвого патріотизму для кожної чесної людини і свідомого громадянина, наочне свідчення єдності всіх поколінь нашого народу.
      Ряди героїв, загиблих у різні часи за соборність та волю України, вже у двадцять першому столітті поповнили тисячі наших співвітчизників, які віддали свої життя під час неоголошеної війни на сході України. Обов’язок кожного з нас – завжди пам’ятати наших героїв.
Тож, нехай овіяне славою свято додасть всім, хто має високу честь носити горде ім’я захисника України, енергії та оптимізму, прагнення примножувати свій внесок у оборонну міць своєї держави!
Незламної Вам волі та мужності, міцного здоров’я та мирного й щасливого майбутнього!

 
 
З повагою
Міський голова  Л.І. Лазуренко
Секретар міської ради  В.І.Гречко
Переглядів: 452
Дата публікації: 08:15 12.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>