Cпортивно-масові змагання із стрітболу
Cпортивно-масові змагання із стрітболу

Cпортивно-масові змагання із стрітболу

присвячені Дню фізичної культури і спорту в Україні

12 вересня 2018 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів спортивно-масові змагання із стрітболу присвячені Дню фізичної культури і спорту в Україні. Як і попередні спортивні заходи присвячені цьому святу,  із дворового футболу і тенісу настільного (08.09.18р.) показали, що і стрітбол, і баскетбол дуже популярний вид змагань серед  молоді нашого міста. Завдяки наполегливій праці тренера Загнойко Р.С. багато юнаків і дівчат виросли у справжніх майстрів, а молодші  діти із задоволенням опановують не тільки ази баскетболу, а ще і привчаються завжди бути активними, гарно вчитися та вести здоровий спосіб життя.

За результатами турніру I місце здобула команда  «Лейкерс» у складі: Міщенко В., Поляков Г., Шаповалов В., II місце зайняла команда «Ураган» у складі: Калачинський Б., Коваленко Н., Давидов М., III місце поділили дві команди, «Джокер» у складі: Вінникова А., Кулак Д., Лега Я. і «Бутерброд з маслом» у складі: Нагорний Д., Доля Д., Цилуйко М.

Переможці і призери були нагороджені Кубком та індивідуальними грамотами від Комунального закладу «Спорт для всіх» Люботинської міської ради.

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В. Удянський

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 587
Дата публікації: 08:46 09.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>