Привітання міського голови
Привітання міського голови

Привітання міського голови

До Дня працівників освіти

                                                           Шановні люботинці!        

      У першу неділю жовтня  в Україні  відзначається День працівників освіти – свято тих, хто завоював у нашому суспільстві заслужену повагу і вдячність, відкрив кожному з нас дорогу у велике життя, кому ми зобов’язані своїми життєвими і професійними перемогами.
Ми маємо всі підстави пишатися нашими досягненнями в освіті. Якісна підготовка випускників шкіл, перемоги школярів на олімпіадах і конкурсах – все це свідчить про те, що освіта міста постійно підвищує свої якісні показники та повністю забезпечує потреби громадян.
 
Шановні працівники освіти!
 
Саме ви невтомно і наполегливо плекаєте майбутнє нашої країни - молоде покоління свідомих, талановитих громадян. Ви несете людям добро, вам вірять, до вашої думки прислухаються, у вас вчаться. Завдяки вашій повсякденній праці діти долучаються до тих невичерпних скарбниць знань, які допомагають їм обрати життєвий шлях, стати справжніми фахівцями своєї справи.
 Велика вдячність і шана Вам за гуманну і благородну справу – виховання підростаючого покоління, за високе служіння обраній справі, невтомний творчий пошук, самовідданість, добро і щедрість душі. Нехай Ваша щоденна праця примножить добро у світі, буде легкою і радісною. Хай кожен ваш день повниться новою перемогою, хай здійснюються ваші плани в ім'я щасливого майбутнього України і нашого міста.
 
 
З повагою
Міський голова  Л.І.Лазуренко  
 
Переглядів: 448
Дата публікації: 14:01 05.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>