1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана
1 жовтня в  Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана

1 жовтня в Україні відзначається День людей похилого віку та День ветерана

Цей день – не лише можливість нагадати всім про людський обов’язок бути турботливими і милосердними до найповажнішої частини суспільства. Це і привід до роздумів щодо подальшої долі людства, його культури, взаємозв’язку поколінь.

  Ми мало замислюємося над тим, хто ж такі «особи похилого віку», чим маємо завдячувати їм. Передусім, це найповажніші представники громади , які зберегли для нас найкращі національні традиції, навчили долати труднощі та бути достойними свого міста і держави. Їхнє найбільше багатство – досвід, знання, вміння, мудрість. Але найголовніше, що це покоління свідків далеких воєнних подій, тих, хто воював, йшов на смерть за свою країну, за рідний край. Хто на фронті чи в тилу робив усе можливе аби наблизити перемогу. 
   Дорогі ветерани! Які б важкі часи не переживала нині Україна, ми завжди будемо вдячні вам, за все, що зроблено вами заради нашого майбутнього! Ви на прикладі власного життя довели:українці-сильна нація,  здатна побудувати власну, сильну Державу.
    Тож, прийміть слова глибокої вдячності за багаторічну працю, вірну службу, заслуги і досвід, який необхідний всім нам. Нехай завжди Вас оточує увага і піклування рідних і близьких. Довгих Вам років життя, міцного здоров’я та мирного неба!
 
З повагою
Люботинський міський  голова
Л.І.Лазуренко
Переглядів: 398
Дата публікації: 07:05 01.10.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>