Повідомлення
Повідомлення

Повідомлення

Виконавчий комітет Люботинської міської ради запрошує учасників АТО на проведення процедури жеребкування з визначення номерів серед учасників антитерористичної операції для передачі земельних ділянок безоплатно у власність для будівництва та обслуговування житлових будинків, господарських будівель і споруд на території міста Люботин.

Жеребкування відбудеться  02 жовтня 2018р. о 10год. 00 хв в приміщенні Виконавчого комітету Люботинської міської ради ( вул. Слобожанська,26.)

Реєстрація учасників жеребкування відбуватиметься з 09 год. 30 хв. до 10 год.00хв.   02 жовтня 2018 року.

         На реєстрацію необхідно з'явитись особисто і пред'явити  паспорт громадянина України. У разі неможливості особисто взяти участь у жеребкуванні право для участі у жеребкуванні має уповноважена особа, яка повинна мати при собі нотаріально посвідчену довіреність та паспорт громадянина України або документ підтверджуючий родинні стосунки.

 Доводимо до Вашого відома, що жеребкування відбудеться в один етап, незалежно від явки або неявки учасників жеребкування.

          За більш детальною інформацією необхідно  звернутись до  відділу земельних відносин виконавчого комітету Люботинської міської ради (каб.17,тел.741-34-09).
 

 

Переглядів: 420
Дата публікації: 11:58 25.09.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>