Привітання голови ХОДА
Привітання голови ХОДА

Привітання голови ХОДА

Із Днем Харківської області

Щиро вітаю земляків із Днем Харківщини! Успіх нашого регіону складається з успіху кожної людини, яка живе в Харківській області. Кожен із нас своєю щоденною працею, наполегливим навчанням, своїми творчістю та енергією створює сучасність та закладає фундамент майбутнього Харківщини.

І це майбутнє обов'язково буде світлим та яскравим. Адже сьогодні регіон активно розвивається. У кожному районі та кожній громаді зараз реалізуються проекти, на які чекали десятиліттями. Ми оновлюємо інфраструктуру, зміцнюємо матеріально-технічну базу шкіл, ремонтуємо лікарні, відбудовуємо об’єкти культури та спорту, освітлюємо села й вулиці. Попереду – багато роботи, адже велика кількість питань ще не вирішена. Проте маю впевненість, що разом харківська громада може «гори перевернути».

У цей святковий день не тільки вітаю земляків, але й дякую всім – за небайдужість, активну громадську позицію, любов до рідної землі та той внесок, який кожен робить у розвиток Харківщини. Бажаю щастя, здоров'я, наснаги й сил. Досягнемо успіху разом!

 

Голова Харківської обласної державної адміністрації Юлія Світлична

 

 

https://kharkivoda.gov.ua/comments/94893

Переглядів: 489
Дата публікації: 10:05 19.09.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>