Розпорядження КМУ від 31 березня 2010 року №777-р
Розпорядження КМУ від 31 березня 2010 року №777-р

Розпорядження КМУ від 31 березня 2010 року №777-р

Розпорядженням КМУ від 31 березня 2010 року №777-р запроваджено проведення у березня-травні щорічної Всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля». У 2017р. відповідно до розпорядження голови обласної державної адміністрації від 11 березня 2017 року № 75 «Про проведення в Харківській області щорічної всеукраїнської акції з благоустрою «За чисте довкілля» та Дня благоустрою», в місті з 21 березня розпочато щорічну Всеукраїнську акцію.

Акція має на меті перш за все змінити ставлення населення міста до проблеми покращення довкілля та санітарного стану територій, на яких вони проживають. Вона покликана спільними зусиллями громади, влади, соціальної сфери та громадських організацій зробити м.Люботин чистішим та гарнішим, адже від цього залежить здоров’я та благополуччя майбутніх поколінь.
    Таким чином, упродовж березня – травня 2017 року в місті відбудеться ціла низка заходів з ліквідації несанкціонованих сміттєзвалищ, прибирання та приведення у належний санітарний стан прибудинкових територій, парків, скверів, дитячих і спортивних майданчиків, кладовищ, братських могил, меморіальних комплексів, вулиць, доріг, тротуарів, зупинок міського транспорту, а також очистки від сміття берегів ставків, узбіч автодоріг, здійснення заходів з озеленення, благоустрою і очищення територій навчальних закладів із залученням до цієї роботи учнівської та студентської молоді, проведення у навчальних закладах уроків, виставок та вікторин на природоохоронну тематику. Крім того планується проведення роз’яснювальної роботи серед населення, яке мешкає в приватному секторі, щодо приведення садиб та прилеглих територій у належний санітарний стан, збирання та вивезення побутових відходів, проведення роз’яснювальної роботи серед керівників підприємств та організацій усіх форм власності щодо приведення у належний санітарний стан, благоустрою територій, прилеглих до підприємств, об’єктів торгівлі, сфери послуг тощо.
Закликаємо мешканців міста, підприємства, установи й організації різних форм власності, громадські організації, учнівську молодь та студентів взяти активну участь у заходах.
Разом наведемо лад у нашому місті – зробимо його кращим і чистішим.
 
Виконком
Переглядів: 496
Дата публікації: 09:03 28.03.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>