Всесвітній день боротьби проти торгівлі людьми
Всесвітній день боротьби проти торгівлі людьми

Всесвітній день боротьби проти торгівлі людьми

30 липня 2018 року до Всесвітнього дня боротьби проти торгівлі людьми в місті Люботин проведено інформаційну кампанію, де під час інформаційної години з координатором проекту протидії торгівлі людьми БФ «Карітас Харків», представниками: Люботинського міського ЦСССДМ, УСЗН Люботинської міської ради, міського центру зайнятості, відділу освіти, служби у справах дітей, відділу молоді та спорту, Люботинської центральної бібліотеки, Харківського районного «Центру пробації» висвітлено та обговорено завдання установ в роботі з протидії торгівлі людьми, питання організації взаємодії соціальних партнерів.

Також, в складі команди соціальних партнерів, проведено вуличну акцію «Як вберегти себе від торгівців людьми» під лозунгом - #людинаНЕтовар. Для мешканців міста організовано інформаційно-роз`яснювальну кампанію, з метою нагадування про актуальність та небезпечність проблеми торгівлі людьми. В відкритому та жвавому спілкуванні,  місцевих жителів проінформовано про шляхи та засоби захисту від потрапляння в небезпеку, які для себе додатково отримали листівки, пам`ятки надані БФ «Карітас Харків», Міжнародною організацією з міграції, ХМОМО «Жіноча громада»   Проведено соціальне опитування,  з метою  визначення рівня обізнаності населення міста, що є важливою складовою у визначенні заходів та організації роботи з протидії торгівлі людьми.
          Важливою інформацією, є також, що в країні діє Національна «гаряча лінія» з протидії торгівлі людьми та консультування мігрантів (безкоштовно з мобільних телефонів) за номером 527. Будь уважним – захисти себе!
          Дякуємо всім учасникам заходу за відкриту та активну позицію.
 
 
 
Директор   Люботинського МЦСССДМ
Микитенко М.Ю.
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 1592
Дата публікації: 15:41 31.07.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>