Засідання робочої групи
Засідання робочої групи

Засідання робочої групи

У приміщенні ради під головуванням міського голови Леоніда Лазуренка та за участі представників Служби автомобільних доріг у Харківській області, проектувальників ТОВ «ІНСТИТУТ ПРОЕКТУВАННЯ ІНФРАСТРУКТУРИ ТРАНСПОРТУ» пройшло засідання робочої групи із організації обговорення основних проектних рішень об’єкту «Реконструкція автомобільної дороги державного значення М-03 Київ-Харків-Довжанський (на Ростов на Дону) на ділянці км 452+040-461+540, Харківська область). Учасники розглянули проектні пропозиції щодо облаштування в’їзду із траси державного значення Харків-Київ до м. Люботин.

На сьогоднішній день параметри траси відповідають нормам для автомобільних доріг IІ категорії. Інтенсивність руху на теперішній час, в залежності від ділянки, складає 10610 –15080 автомобілів на добу. У зв’язку з очікуваним зростанням перевезень пасажирів та вантажопотоків інтенсивність руху до 2038 року зросте до 22470 –30580 авт./добу.
У відповідності до затвердженого постановою Кабінету Міністрів України техніко-економічного обґрунтування (ТЕО) будівництва, реконструкції та капітального ремонту автомобільної дороги за напрямком Київ–Харків– Дебальцеве–Ізварене (М-03, М-04) ділянка автомобільної дороги 452+040 – км 461+540 підпадає під реконструкцію, тобто переведення з IІ категорії (2 смуги руху) в I категорію (4 смуги руху), що значно збільшить пропускну у провізну здатність та підвищить безпеку дорожнього руху.
При попередньому обговоренні проектувальниками були запропоновані проектні рішення:
- влаштування проїзду для транспорту в с. Манченки та с. Коваленки. Проїзд буде влаштований під шляхопроводом через залізницю з проїздом вздовж колії;
- влаштування місцевих проїздів в с. Нестеренки та м. Люботин;
- влаштування автобусних зупинок, пішохідних переходів в одному рівні та в різних рівнях (перехід над автомобільної дорогою з влаштуванням пандусів для доступу інвалідів та маломобільних груп населення);
- влаштування транспортних розв’язок в одному рівні;
- влаштування транспортної розв’язки в різних рівнях в м. Люботин (перший заїзд з м. Харкова);
- влаштування пішохідних доріжок;
- влаштування шумозахисних екранів (влаштування шумозахисних екранів передбачено в місцях незначної відстані житлової забудови до автомобільної дороги).
Після розгляду та обговорення запропонованих проектних рішень були висловлені пропозиції з боку учасників робочої групи, які будуть включені до робочого проекту з реконструкції автомобільної дороги державного значення М-03 Київ–Харків–Довжанський на ділянці км 452+040 – км 461+540 та надані на громадське обговорення.
 

Радник міського голови

Лідія Куденко

Альбом:
Альбом:
Альбом:
Переглядів: 533
Дата публікації: 15:12 27.07.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>