Звучать народні інструменти
Звучать народні інструменти

Звучать народні інструменти

19 березня у великій залі Харківського музичного училища імені Б.М. Лятошинського пройшов заключний, шостий концерт циклу «Звучать народні інструменти». Учасниками всіх концертів були учні та викладачі класів народних інструментів початкових спеціалізованих мистецьких навчальних закладів (шкіл естетичного виховання) Харківської області та міста Харкова.

У заключному концерті проекту взяли участь юні баяністи і акордеоністи Люботинської дитячої музичної школи та їх викладач Ткаченко М.І. Звучали оригінальні твори для акордеону та баяну, твори класичної музики, твори сучасних композиторів. Юні солісти та ансамблі демонстрували із захопленням власні досягнення гри на цих інструментах.

Головною і дуже важливою подією концерту став виступ зведеного ансамблю (оркестру) баяністів та акордеоністів у кількості 36 виконавців, що об’єднав учнів та викладачів різних шкіл естетичного виховання Харківської області та міста Харкова. Вони з захопленням виконали твір О.Доренського «Закарпатський танець», інструментовка Дяченка Ю.С. Зал вибухнув щирою овацією.

 Завідуюча відділом народних інструментів ДМШ

В.Я.Івахненко

Альбом: Звучать народні інструменти
Переглядів: 501
Дата публікації: 15:21 21.03.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>