V шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва
V шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва

V шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва

З метою відродження, зміцнення та пропагування традицій української музики та літератури, виявлення і підтримки талановитих дітей, реалізації творчого потенціалу юних обдарувань, удосконалення методик навчання гри на музичних інструментах, виховання любові до рідного краю, 01 березня 2017 року у концертному залі Люботинської дитячої музичної школи пройшов V шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва.

 В заході взяли участь 58 дітей, які грали на бандурі,  гітарі, баяні, акордеоні, фортепіано, ударних інструментах, як сольно так і в складі ансамблів. Свою майстерність продемонстрували також учні класу академічного вокалу та читці.
 15 березня відбулися гала-концерт та нагородження переможців V шкільного конкурсу на краще виконання творів українського мистецтва. Всі діти, які посіли І, ІІ та ІІІ місця отримали дипломи лауреатів і солодкі нагороди. Володарями гран-прі цього року стали двоє учнів: в номінації «Інструментальне мистецтво» - Аршава Олена (бандура, викладач Івахненко В.Я., концертмейстер Блезінцова В.О.), в номінації «Читці» - Еткало Ярослава, учениця класу Основи акторської майстерності, викладач Еткало Ю.В.
  Вітаємо переможців та бажаємо натхнення, весняного настрою, нових звершень і перемог! І нехай ваш шлях до вершин буде простим, адже якщо людина вміє розуміти музику, вона щаслива, незважаючи на всі перипетії, які можуть зустрітися на її шляху!
 
Директор ДМШ
Ю.В.Еткало
Альбом: V шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва
Альбом: V шкільний конкурс на краще виконання творів українського мистецтва
Переглядів: 513
Дата публікації: 10:49 17.03.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>