1 червня - Міжнародний день захисту дітей
1 червня - Міжнародний день захисту дітей

1 червня - Міжнародний день захисту дітей

Вітаємо зі святом!

1-го червня відзначають Міжнародний день захисту дітей, який був заснований в листопаді 1949 року у Парижі рішенням сесії Ради Міжнародної демократичної федерації жінок.

День захисту дітей –‒ прекрасне свято радості та надії, а дитинство - це чудова пора сподівань на прекрасне життя та здійснення мрій.

Саме в дітях продовження роду людського, здійснення своїх мрій і сподівань на краще. Дорослі прагнуть, щоб діти зросли здоровими та радісними, прославляли свої родини і рідний край. 

Кожна дитина має повне право бути захищеною, розвиватися й навчатися для кращого майбутнього. І сьогодні – це не лише веселе свято для самих дітей, а й нагадування суспільству про необхідність захищати права малечі, прагнути, щоб усі діти росли здоровими та щасливими і в майбутньому стали хорошими батьками і громадянами своєї країни.

Ми віримо, що кожна дитина знайде своє покликання у житті, той єдиний вірний шлях, і батьки, які дали вам життя, будуть пишатися вами. Зичимо вам міцного здоров'я, успіхів, радісного та змістовного відпочинку під час літніх канікул!

Закликаємо усіх кожного  дня зігрівати теплом і любов'ю дитячі серця, об'єднувати зусилля заради майбутнього, і тоді маленькі громадяни виростуть достойними людьми й неодмінно стануть гордістю України.

 

Любі діти! Бажаємо вам щасливого дитинства!

 

 

 

 

 

Колектив Люботинського МЦСССДМ

Переглядів: 446
Дата публікації: 09:47 30.05.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>