Міські спортивно – масові змагання серед дівчат навчальних закладів!
Міські спортивно – масові змагання серед дівчат навчальних закладів!

Міські спортивно – масові змагання серед дівчат навчальних закладів!

10 березня 2017 року Комунальний заклад «Спорт для всіх» Люботинської міської ради провів міські командні спортивно – масові змагання з шашок та тенісу настільного серед дівчат навчальних закладів. Змагання проходили у приміщеннях Люботинського професійного ліцею залізничного транспорту, у яких брали участь вихованці самого ліцею і учні загальноосвітніх закладів. У турнірі з шашок і тенісу змагалися по 2 дівчини від кожного закладу. Не змогли взяти участь представники Гімназії №1 та ЗОШ №6.

Насиченим видався березень на змагання серед дівчат, та це і не дивно, адже все що пов’язано з весною та красою, це все наші чарівні дівчата, їхні мами та бабусі.

За підсумками міського командного турніру із тенісу настільного серед навчальних закладів  перемогу, а з нею і Кубок здобула команда ЗОШ №5 у складі: Жупанас Марина, Луценко Марина, друге місце зайняла команда Караванської ЗОШ  у складі: Тімченко Яна, Кузнєцова Валерія, третє місце посіла команда ЛПЛЗТ у складі: Русанова Наталія, Малихіна Наталія.

У  міському командному турнірі з шашок серед навчальних закладів перемогу, а з нею і Кубок здобула команда НВК №2 у складі: Ярова Яна, Шипша Кристина, друге місце зайняла команда Караванської ЗОШ у складі: Насвіт Єлизавета, Цибульник Вікторія, третє місце посіла команда ЗОШ №5 у складі: Мищенко Юлія, Ляшенко Вероніка.

Всі команди – переможці отримали Кубки, командні дипломи та індивідуальні грамоти, а призери командні дипломи та теж індивідуальні грамоти від Комунального закладу – міського центру фізичного здоров’я населення “Спорт для всіх» Люботинської міської ради.

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

Переглядів: 489
Дата публікації: 10:30 13.03.2017
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>