Інформаційні повідомлення Системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF)
Інформаційні повідомлення Системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF)

Інформаційні повідомлення Системи швидкого реагування по харчових продуктах та кормах (RASFF)

Люботинський міський відділ Головного управління Держпродспоживслужби в Харківській області інформує,

що до Державної служби України з питань безпечності харчових продуктів та захисту споживачів надійшли інформаційні повідомлення системи RASFF (Європейська система швидкого оповіщення про харчові продукти і корми) від 18.04.2018 №602-111-16/6129  та від 30.04.2018 №2018.1028, в якому йдеться про те, що компанією «Heuschen&Schrouff? Oriental Foods Trading B.V.» (Королівство Нідерландів) у зв’язку із виявленням бензо (А) пірена в кокосовій олії проводиться процедура відкликання харчових продуктів («CoconutoliCOCOFRESHjr 250 ml») Art. Nr.: 75469 з кінцевою датою споживання включно до 09.03.2019 та «CoconutoliCOCOFRESHjr 500 ml»Art. Nr.: 75469 з кінцевою датою споживання включно до 09.03.2019).

Попереджаємо потенційних операторів ринку, які можливо ввезли на митну територію України або здійснюють обіг зазначених вище продуктів про необхідність вилучення їх з обігу та у строк не більше двох робочих днів письмово інформувати про виявлену  невідповідність компетентниорган, що передбачено частиною 3 статті 20 Закону України «Про основні принципи та вимоги до безпечності та якості харчових продуктів».

 

 

 

 

Начальник Люботинського                                                                                          міського відділу                                                                                                      Головного управління                                                                Держпродспоживслужби                                                                                                       в Харківській області                                                             Ільченко О.С.

Переглядів: 462
Дата публікації: 16:15 15.05.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>