Спорт для всіх
Спорт для всіх

Спорт для всіх

14 квітня 2018 року Комунальний заклад – міський центр фізичного здоров’я населення «Спорт для всіх» Люботинської міської ради забезпечив виїзд та участь збірної команди міста Люботина з волейболу серед жінок (спортивний комплекс та спортивний зал колегіуму смт. Пісочин Харківської обл.) за програмою обласної Спартакіади з видів спорту серед районів області, міст обласного значення та об’єднаних територіальних громад.

Незважаючи на те, що уже багато років рівень жіночого волейболу у місті дуже низький, так як цим ніхто серйозно ніколи не займався, зараз маємо надію на покращення ситуації. Ось уже на протязі півроку по справжньому стали ходити у групи ДЮСШ багато дівчат (тренер Сидоренко С.О.). Сподіваємося, що через декілька років підростуть майбутні зірочки і чемпіони Спартакіад. Але всупереч цьому, ті хто захотів поїхати і захистити спортивну честь міста, які раніше грали на місцевому рівні та у своє задоволення  не підвели. У груповому турнірі  проявили характер і достойно боролися із сильними суперниками, хоча і не вийшли із групи зайнявши третю сходинку. Уже те, що багато з них останній місяць приходили на тренування у спортивний зал ліцею, незважаючи на роботу і навчання, тратили свій час, заслуговує на повагу.

Склад волейбольної жіночої збірної: Потьомкіна Людмила (капітан, вчитель фізичного виховання Гімназії №1), Казакова Катерина (вчитель фізичного виховання ЗОШ №4), Триленко Ольга (продавець-консультант), Колесник Віра (лікар-стоматолог), Шевкун Анна (ЗОШ №4), Коробкова Анастасія (ЗОШ №4), Шелест Юлія (ЗОШ №4), Гиренко Любов (студентка Харківського автодорожнього коледжу).

Дякуємо дівчатам та бажаємо завжди бути такими спортивними і такими красунями, здоров’я, успіхів їм у роботі і навчанні!

КЗ МЦФЗН «Спорт для всіх»

Люботинської міської ради

директор Ю.В.Удянський

Альбом:
Переглядів: 501
Дата публікації: 14:54 16.04.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>