Міжнародний день дитячої книги в бібліотеці
Міжнародний день дитячої книги в бібліотеці

Міжнародний день дитячої книги в бібліотеці

На початку квітня діти і дорослі святкують день народження дитячої книги.

Це свято відзначається в День народження великого датського казкаря Г. Х. Андерсена (1805-1875). Основа свята - популяризація дитячої книги та читання, яке підкреслює величезне значення книги у духовному й інтелектуальному розвитку нових поколінь .

З нагоди свята у Люботинській центральній  дитячій бібліотеці для дітей організовано цикл літературних поличок ("Книга - друг назавжди", "Завжди було і буде вічно: дитина з книжкою в руці"), на яких представлені твори сучасних дитячих українських та зарубіжних письменників. Окрема поличка, "Моя улюблена казка", присвячена творчості Г. Х. Андерсена.

Любі друзі !

Якщо ви хочете бути успішними, жити в процвітаючій країні - читайте книги! Адже саме книга вселяє в нас любов до рідної України, повагу до інших народів, інтерес до їхньої культури, виховує почуття патріотизму. Вона навчає рідної мови, доносить до нас глибину і красу слова, допомагає усвідомити його велику силу.

Книга - це мудрий, розважливий, найвірніший друг, який супроводжує нас усе життя. Світ змінюється на краще, коли ми читаємо.

 

Переглядів: 415
Дата публікації: 14:17 02.04.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>