Згадаємо полеглого Героя.
Згадаємо полеглого Героя.

Згадаємо полеглого Героя.

Ігор ДУДНІК.

Триває війна, яка змінила свідомість, усталений побут і життя кожної людини. Нас усіх чекало щасливе майбутнє в рідній країні, і якби не росія, воно б здійснилося. Та війна – це час важких випробувань для громадян і держави. Але ми сильні, бо в нас є Герої, які жертвують своїм життям, найціннішим, що в них є, за наше мирне небо. Ми не зможемо повернути наших загиблих воїнів, але ми будемо зберігати пам’ять про них у своїх серцях.
Два роки тому, 19 квітня, в районі населеного пункту Богородичне Донецької області смертю хоробрих загинув Герой визвольної війни Дуднік Ігор Валентинович.
Ігор Дуднік, 1981 р. н., – учасник бойових дій із часів російської агресії на Донбасі, з перших днів повномасштабної війни мужньо боронив рідну землю від російських окупантів.
Вічна пам’ять і вічна слава Герою, який ціною власного життя захищав Україну від окупантів. Ми точно знаємо, що за обірвані життя інших захисників, за вбивство нічим не винних тисяч мирних жителів України, рашисти заплатять сторицею. А Перемога, яку щодня виборюють наші захисники, обов’язково буде за нами.
Переглядів: 56
Дата публікації: 08:10 19.04.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>