Згадаємо полеглого Героя.
Згадаємо полеглого Героя.

Згадаємо полеглого Героя.

Андрій БЛІЗНЯКОВ.

   Україна бореться за свою свободу, за право українцям бути господарями на своїй землі. І сьогодні за це святе право віддають своє життя найкращі сини України, які без найменших вагань і роздумів стали на її захист і захищають рідну землю ціною власного життя. І ціна майбутньої Перемоги стає щоразу вищою.
   17 квітня 2023 року у районі населеного пункту Бахмут Донецької області від тілесних ушкоджень, несумісних із життям, отриманих в результаті обстрілу агресора, загинув командир гранатометного відділення 227-го батальйону БЛІЗНЯКОВ Андрій Семенович, 1968 р.н.
   Бойовий шлях воїна розпочався з березня 2022 року. Андрій БЛІЗНЯКОВ приєднався до лав Харківської територіальної оборони і проходив службу в 127-ій окремій бригаді Сил ТрО ЗСУ. Разом із побратимами боронив рідну Харківщину, а згодом хоробро воював на інших гарячих ділянках фронту. За мужність і вірність військовій присязі Указом Президента України №744/2022 від 31 жовтня 2022 року нагороджений медаллю «Захиснику Вітчизни».
   Молодший сержант БЛІЗНЯКОВ Андрій Семенович за особисту мужність, виявлену у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України, самовіддане виконання військового обов’язку, посмертно нагороджений орденом «За мужність» ІІІ  ступеня (Указ Президента України 579/2023 від 12 вересня 2023 р.).
Похований на Алеї Слави цвинтаря № 18 у місті Харкові.
   Наш шлях становлення, як нації, важкий та жертовний. Пам’ятаємо всіх захисників, що мужньо протистояли ворогові і віддали своє життя заради мирного майбутнього, які для нас усіх були щитом, котрий зупиняє навалу російської нечисті.
Світла пам’ять Герою. Герої не вмирають.
 
Переглядів: 53
Дата публікації: 08:03 17.04.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>