Згадаємо полеглого Героя
Згадаємо полеглого Героя

Згадаємо полеглого Героя

Нікіта Д’ЯЧЕНКО

Десять років триває війна за нашу свободу і незалежність. Десять років наш народ платить  найвищу ціну за право просто жити на власній землі.  І хоча час невпинний, але він не зітре з нашої пам’яті імена Героїв сьогодення, які віддали своє життя у війні за Україну. Сьогодні згадаймо одного з них – вірного сина України і патріота рідної землі.
Лейтенант Д’ЯЧЕНКО Нікіта Володимирович, 1997 р.н., командир 1 механізованого взводу механізованого батальйону військової частини загинув 6 квітня 2023 року біля населеного пункту Хромове Бахмутського району під час виконання бойових завдань у складі даного підрозділу.
Нікіта  Д’ЯЧЕНКО 24 лютого 2022 року взяв до рук зброю, аби стати на захист України, своїх  рідних і кожної української родини. Під час служби за успішне виконання бойових завдань був нагороджений відзнакою Президента – медаллю «За оборону України», Почесним нагрудним знаком «Сталевий хрест» від Головнокомандувача ЗСУ та відзнакою «Знак доблесті».
 До останнього дня служби був із Україною в серці. За особливі заслуги у захисті державного суверенітету, територіальної цілісності, у зміцненні обороноздатності та безпеки  Указом Президента України нагороджений орденом Богдана Хмельницького ІІІ ступеня (посмертно).
На сайті Президента України  створено  петицію  з  проханням  присвоїти  звання  Герой України (посмертно) хороброму захиснику лейтенанту Д’ЯЧЕНКУ Нікіті Володимировичу.
Ми всі у вічному боргу перед матерями, які виростили мужніх і сміливих патріотів, що віддали своє життя за долю України і її майбутнє.
Герої не вмирають.
Альбом: Згадаємо полеглого Героя
Альбом: Згадаємо полеглого Героя
Переглядів: 77
Дата публікації: 06:21 06.04.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>