20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні
20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні

20 лютого Україна вшановує Героїв Небесної Сотні

З пошаною і вдячністю пам'ятаємо кожного Героя, хто загинув, захищаючи європейський вибір України. Їх хоробрість стала частиною нашої героїчної історії. Боротьба триває! Україна переможе!

Десять років тому сильні й незламні українці, ризикуючи своїм життям, у центрі Києва виборювали право жити у вільній європейській державі. Тоді українці змінили хід історії та показали світові силу, що ми не лише обрали шлях до Європи, а й готові боротися за нього.

Під час Революції гідності в ці дні, з 18 по 20 лютого, на Майдані загинуло найбільше людей. Та саме тоді, під час Майдану, подвиг Небесної Сотні мобілізував українське суспільство на боротьбу, яка продовжується й досі, бо свобода і гідність є тими базовими цінностями, які наші громадяни захищатимуть завжди, до остаточної перемоги над ворогом – російською федерацією. А пам'ять про героїзм та самопожертву Героїв Небесної Сотні додає нам сил і впевненості в боротьбі з країною-агресором – росією.

З пошаною і вдячністю пам'ятаємо кожного Героя, хто загинув, захищаючи європейський вибір України. Їх хоробрість стала частиною нашої героїчної історії.

Боротьба триває! Україна переможе!

 

З побажаннями переможного миру міський голова Леонід ЛАЗУРЕНКО 

 

Переглядів: 84
Дата публікації: 09:09 20.02.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>