Герої не вмирають.
Герої не вмирають.

Герої не вмирають.

Гиренко Володимир Миколайович загинув 1 лютого біля населеного пункту Іванівка Харківської області.

   Триває війна, у якій нахабний російський злочинець посягнув на нашу свободу. Та українці, об’єднавши зусилля на всіх фронтах, борються з агресором. І будуть боротися, допоки не звільнять від окупанта кожний метр своєї землі. На жаль, при цьому втрачають свої життя, і все більше горя й сліз приносить кривава війна.
    Чорна звістка знову надійшла до міської громади: війна забрала життя ще одного нашого мешканця – Гиренка Володимира Миколайовича, 02.08.1972 р.н.
    З перших днів війни Володимир був одним із лідерів, а в подальшому – командиром добровольчого формування Люботинської міської територіальної громади № 1 «Варта»,  яке вживало всіх необхідних заходів для оборони та захисту населення міської громади.
    Із червня 2022 року перейшов до лав Збройних сил України і самовіддано захищав рідну землю командиром відділення снайперів на Сході України.
   Молодший сержант Гиренко Володимир загинув 1 лютого поблизу населеного пункту Іванівка Харківської області, отримавши несумісні з життям рани. 
   Володимир був люблячим і турботливим сином, братом, батьком і чоловіком. Мріяв, щоб три його доньки жили в незалежній та вільній Україні. Був активним і відповідальним депутатом VI, VII і VIII скликань Люботинської міської ради, справжнім патріотом, незламним воїном та зразком міцності духу, він без вагань присвятив своє серце і життя Україні –  таким і залишиться назавжди в нашій пам’яті.

   Висловлюємо щирі співчуття рідним та близьким. Нехай Бог допоможе Вам пережити цю страшну втрату. 

   Герої не вмирають! Ми ніколи не пробачимо ворогам смерті наших захисників!

Відспівування захисника відбулося в Гиівському храмі.Прощання із загиблим Героєм пройшло на центральному кладовищі 3 лютого.

 

 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
Альбом: Герої не вмирають.
Альбом: Герої не вмирають.
Альбом: Герої не вмирають.
Альбом: Герої не вмирають.
Альбом: Герої не вмирають.
Альбом: Герої не вмирають.
Переглядів: 249
Дата публікації: 15:41 02.02.2024
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>