До Дня Героїв Небесної Сотні
До Дня Героїв Небесної Сотні

До Дня Героїв Небесної Сотні

НЕБЕСНА СОТНЯ - так назвали Героїв Революції Гідності в Україні зими 2013-2014 років, котрі віддали свої життя заради кращого майбутнього для рідної країни.

      Лютий 2014 року закарбувався в історичній пам’яті нашого народу назавжди. Вся Україна і весь світ стали свідками холодної жорстокості і щирого, чистого, світлого, відчайдушного патріотизму.

      Ті події сколихнули весь світ, не залишили байдужою жодної душі,  назавжди змінили країну і кожного українця. Роки  важких втрат, болю і випробувань залишили в минулому мирне розмірене життя.

Шановні люботинці!

     НЕБЕСНА СОТНЯ - так назвали Героїв Революції Гідності в Україні зими 2013-2014 років, котрі віддали свої життя заради кращого майбутнього для рідної країни.

     Спомин про Героїв Небесної сотні це не привід для виступів і політичних диспутів - це кривава жертва мирних людей, принесена заради щастя та добробуту майбутніх  поколінь. Тож схилимо в скорботі голови перед пам’яттю людей різного віку, яких було вбито у мирний, цивілізований час ХХІ століття. Ми у вічному боргу перед їх світлою  пам’яттю.

    Кожен з Небесної сотні, як і ми з вами мали свою сім`ю, батьків, друзів, захоплення, свої симпатії і свої невідкладні справи. Але поклик їхньої душі саме в цей час призвав їх до боротьби за вільну, демократичну, чесну Україну.

    Хай пам'ять всіх невинно убитих згуртує нас, живих, дасть нам силу та волю, мудрість і наснагу для зміцнення власної держави на власній землі.

 

 

З повагою

Міський голова                                                         Л.І.Лазуренко

Переглядів: 526
Дата публікації: 15:05 19.02.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>