Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!

Щорічно українці віддають глибоку шану солдатам і офіцерам, рядовим і генералам, робітникам та службовцям, яким судилося пройти вогняне горнило бойових дій в Республіці Афганістан та інших «гарячих» точках планети.

     Нічим не зміряти глибину трагедій та психологічних потрясінь, що спіткали людей, які пройшли цей надзвичайно жорсткий , виснажливий , з щоденними біллю та смертями, життєвий шлях.
     Та з кожним роком все далі і далі історія віддаляє нас від тих жахливих подій. Але навіть час не затьмарив спогадів про афганську  війну, бо не підвладний він викреслити з нашої пам’яті героїчні подвиги, приклади мужності і вірності військовому обов’язку, які демонстрували наші  співвітчизники.
 
Шановні учасники бойових дій, воїни-інтернаціоналісти!
 
     Ви, як ніхто, знаєте справжню ціну війни і миру. І як ніхто вмієте дорожити сьогоднішнім днем, усвідомлювати свою відповідальність за майбутнє.
    Ви і зараз не стоїте осторонь тих трагічних подій, які захлеснули Україну.  Ви і надалі, усвідомлюючи високу громадянську відповідальність,  продовжуєте виконувати свою благородну місію і вносити значний вклад у забезпечення миру. Ми вдячні Вам за це.
     Закликаю всіх схилити  голови перед світлою пам’яттю   загиблих, вшанувати тих, хто віддав своє життя, виконуючи військовий обов’язок ! Вічна їм пам’ять!
     Афганська війна повік буде для нас нагадуванням про те, як важливо зберігати та підтримувати громадський мир та злагоду у нашому домі.
    Тож, зичу вам, шановні воїни–інтернаціоналісти, міцного здоров’я і мирного неба, добра і злагоди вашим родинам , достатку і довголіття, аби жахіття війн більше ніколи не поверталися у наше життя.
 
З повагою
Міський голова                                                                     Л.І.Лазуренко
Переглядів: 510
Дата публікації: 14:39 14.02.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>