До уваги суб’єктів господарювання, які мають бажання виходити із власною продукцією на зовнішні ринки збуту!
До уваги суб’єктів господарювання, які мають бажання виходити із власною продукцією на зовнішні ринки збуту!

До уваги суб’єктів господарювання, які мають бажання виходити із власною продукцією на зовнішні ринки збуту!

Інформація Департаменту з підвищення конкурентоспроможності регіону

Департамент з підвищення конкурентоспроможності регіону інформує, що з січня 2017 року на Харківщині реалізується проект «Абетка експортера», який спрямований на підвищення рівня обізнаності представників ділових кіл регіону щодо перспектив виходу продукції харківських підприємств на зовнішні ринки збуту.

У рамках впровадження проекту Департаментом з підвищення конкурентоспроможності регіону Харківської обласної державної адміністрації у співпраці з партнерами протягом минулого року проведено шість семінарів, опубліковано 34 аналітичних довідок щодо імпортних потреб країн- торгівельних партнерів України, ринки яких перебувають у фокусі розвитку експорту відповідно до Експортної стратегії України, створено розділ «Бібліотека експортера», який містить 36 методичних видань за тематикою експортної діяльності у розрізі галузей, а також посилання на електронні ресурси (підручники, посібники).

Серед партнерів проекту:        Харківський  національний економічний

університет ім. С. Кузнеця, ГУ ДФС у Харківській області, Харківська торгово- промислова палата, ННЦ «Інститут метрології», Харківське управління Офісу великих платників ДФС, Харківська митниця ДФС України, ГУ статистики у Харківській області, ДП «Харківський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації», Харківський банківський союз.

Цільова аудиторія: керівники структурних підрозділів підприємств, що опікуються питаннями розвитку зовнішньоекономічних відносин, представники малого та середнього бізнесу, фізичні особи-підприємці, які планують виходити на зовнішні ринки збуту, учасники проекту «Школа лідерства голови ХОДА».

Для врахування пропозицій та побажань з 23.01.2017 Департаментом ініційовано проведення анкетування представників цільової аудиторії (як тих, хто приймав участь у проекті у минулому році, так і тих, хто планує приймати участь у проекті цього року).  Річний план «Абетки 2018» зараз на стадії узгодження. Аби Департамент мав змогу врахувати ваші потреби та побажання, заповніть, будь ласка анкету.

Заповнити анкету можна за посиланням: https://goo.gl/forms/DUg2SgRdggjI3F313

 

Результати анкетування буде враховано при складанні плану освітніх семінарів на 2018 рік. Нагадаємо, що цей проект було ініційовано на початку минулого року. В рамках проекту пройшли 7 семінарів, у тому числі світове бізнес-кафе в рамках Канадсько-українського проекту CUTIS, Export Promotion Office та платформи She exports,  «Жіноче підприємництво: вихід на зовнішні ринки».

Переглядів: 506
Дата публікації: 13:29 06.02.2018
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>