Відділ освіти Люботинської міської ради інформує:
Відділ освіти Люботинської міської ради інформує:

Відділ освіти Люботинської міської ради інформує:

Звернення до батьків, діти яких навчаються за кордоном

Джерело: https://lmiskvo.org.ua/2945.htm

 

Шановні батьки!

 

Міністерство освіти і науки України своїм наказом від 21.08.2023 року № 1022 «Про забезпечення навчання учнів, які виїхали з України внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації і здобувають освіту в закладах освіти країни перебування та України» затвердило список навчальних закладів,  в яких формуватимуться класи (групи) для вивчення українознавчого компонента, такі як українська мова, література, історія України тощо. Це дасть змогу уникнути подвійного навантаження від паралельного навчання в українській і закордонній школах.

Серед визначених Міністерством освіти і науки України закладів значиться: Люботинська гімназія № 1 Люботинської міської ради Харківської області.

Навчання учнів у класах дистанційного навчання Люботинської гімназії № 1 буде здійснюватися відповідно до Типової освітньої програми для навчання дітей, які виїхали з України внаслідок повномасштабного вторгнення російської федерації і здобувають освіту одночасно в закладах освіти країни перебування та України.

Зарахування (переведення) учнів  до класів дистанційного навчання  Люботинської гімназії № 1 здійснюється відповідно до Порядку  зарахування, відрахування та переведення учнів до державних та комунальних закладів освіти для здобуття повної загальної середньої освіти, затвердженого наказом Міністерства освіти і науки України від 16 квітня 2018 року № 367, зареєстрованому Міністерстві юстиції України 05 травня 2018 року за № 564/32016.

Класи дистанційного навчання будуть формуватися у Люботинській гімназії № 1 при наявності не менше 15 учнів.

Для зарахування батькам або законним представникам учня/-ці потрібно звернутися за телефоном: 0997446345, заступник директора з навчально-виховної роботи Книш Світлана Михайлівна.

 

Адміністрація Люботинської гімназії № 1.

Переглядів: 166
Дата публікації: 14:25 27.09.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>