До 373 - річниці заснування м. Люботин
До 373 - річниці заснування м. Люботин

До 373 - річниці заснування м. Люботин

Люботинська публічна бібліотека оформила тематичну краєзнавчу виставку книг

З Днем народження,
рідне місто моє - Люботин!
Із нагоди відзначення важливої події в житті всієї Люботинської громади - 373-ї річниці заснування рідного міста – Люботин. Люботинська публічна бібліотека оформила тематичну краєзнавчу виставку книг. До Вашої уваги друковані матеріали про етапи розвитку нашого міста під об’єднуючою назвою «З Днем народження, рідне місто моє - Люботин!».
Сьогодні ми святкуємо День народження нашої спільної домівки! Де ми народилися, зробили перші кроки, вчилися, знайшли перших друзів, пізнали перші заповітні почуття, живемо і працюємо. Наше місто унікальне природною красою, особливими традиціями, славною історією і талановитими людьми, які прославляють його далеко за межами.
Зараз ми живемо у складний час випробування для нашої країни, і нам так важливо бути згуртованою, єдиною громадою, вміти чути один одного, підтримувати та досягати бажаної мети. Від щирого серця бажаємо нашому улюбленому місту процвітання, а вам дорогі люботинці – щастя і добробуту! Міцного вам здоров'я, успіхів і плідної творчої праці на благо рідного Люботина! Хай у кожній домівці завжди панують мир, добро та любов.
Щомиті кожен з нас має доводити – наші захисники віддали свої життя не дарма, дякуємо їм за це, а полеглим Героям – віддаємо пошану.
Наближаємо Перемогу!
З днем народження, Люботин!
 
 

Альбом: До 373 - річниці заснування м. Люботин
Переглядів: 152
Дата публікації: 14:13 02.09.2023
Інвестиційний паспорт
Електронні петиції
Центр надання адміністративних послуг
Електронні послуги
Комунальний прожектор
Медицина міста
Телефони гарячих ліній
Молодіжна рада
Проект "Місто Нуль відходів"
Анонс подій
Подій не заплановано
Інформація для внутрішньо переміщених осіб
Посилання
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Пошук
Люботинська міська рада Харківської області >>>